2017. március 13., hétfő

GOMBÁS CSIRKEMELL EGYSZERŰEN

Nem kell mindig bonyolult recept ahhoz, hogy igazán finom és mutatós ételt készítsünk. Néha elég egy kis fantázia és némi lustaság :-D Na jó bevallom a lustaság szülte az alábbi receptet, no meg az időhiány, meg az, hogy egyszerűen nem volt kedvem a konyhában pepecselni. Érzem, hogy ez egyre inkább így lesz, amint beáll a jó idő. Nincs is jobb dolog, mint napsütéssel feltöltődni. Hamarosan itt a szalonnasütő és grillező szezon. 

Hozzávalók

1 egész csirkemell
15 fej gomba
2 marok zöldborsó
kevés mustár
só 
olaj

Elkészítés

A csirkemellet nagyobb szeletekre vágom, besózom és olajozott tepsibe fektetem. A gombákat megmosom, megsózom és nagyobb darabokra vágom, majd a mellre szórom. Ezután rászórom a borsót is, majd meglocsolom egy kis mustárral és fólia alatt sütöm, amíg a hús megpárolódik, ezután leveszem a fóliát és addig sütöm, amíg a hús egy kicsit megpirul. Zöldséges rizzsel tálalom. 

 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése